İnternet kullanımında tablet bilgisayarların akıllı telefonlardan önde olduğunu gösteriyor.

toshiba-debuts-monstrous-13-inch-tablet-pics--43b7738825

Adobe’nin, 100 milyar sayfa görüntüleme ve bin web sitesi üzerinden gerçekleştirdiği araştırma sonuçlarına göre 2013 yılı Şubat ayında tablet bilgisayarlar, akıllı telefonlara oranla daha fazla web trafiği yarattı.

Söz konusu dönemde yaratılan web trafiğinden tablet bilgisayarlar yüzde 8 pay alırken, akıllı telefonlar yüzde 7 paya sahip olabildi. Geriye kalan yüzde 84‘lük oran ise tahmin edildiği gibi bilgisayarlara ait.Tablet bilgisayarlar üzerinden daha fazla web trafiği yaratılan ülkelere baktığımızda, yüzde 12 ile İngiltere, yüzde 9.1 ile ABD, yüzde 8.7 ile Kanada, yüzde 6.1 ile Fransa ve yüzde 5.7 ile Almanya geliyor. Tablet üzerinden yaratılan web trafiğinin ülkelere göre büyüme oranlarında ise İngiltere, ABD ve Kanada ilk üç sırada yer alıyor.

1 thoughts on “İnternet kullanımında tablet bilgisayarların akıllı telefonlardan önde olduğunu gösteriyor.

  1. Speaking of tablet’s surpassing smartphones, the latest Digital Index report (released yesterday) shows that iOS has re-emerged as leader in US smartphone browsing and is dominant among tablets.

    http://blogs.adobe.com/digitalmarketing/digital-index/ios-has-re-emerged-as-leader-in-us-smartphone-browsing-and-is-dominant-among-tablets/

    And Samsung is becoming more popular in Europe

    http://blogs.adobe.com/digitalmarketing/digital-index/samsung-smartphones-gain-popularity-with-europeans/

Yorum bırakın